ORDU / ALTINORDU - ADİL KARLIBEL ÖZEL EĞİTİM İLKOKULU

Mustafa AKKOZ - Okul Müdürü

1965 Ordu – Gölköy doğumlu olan okul müdürümüz, ilk ve orta öğrenimini Gölköy de yapmıştır. Lisans  öğrenimini  Uludağ  Üniversitesi İlahiyat  Fakültesinde, Yüksek  Lisans eğitimini de KTÜ Sosyal  Bilimler Enstitüsü  Eğitim  Bilimleri  alanında yapmıştır.

Okul müdürümüzün ilk görev yeri Kars/Arpaçay  YİBO  (1987) olup sonra  sırasıyla da aşağıdaki okullarda çalışmıştır:

GÖLKÖY İHL Md. Yrd.

(1992 – 1998)

GÖLKÖY YİBO Md.

(1998 – 2000)

ORDU HAKİ YENER İ.O. Md. Yrd.

(2002)

ORDU BAŞÖĞRETMEN İ.O. Md.

(2003 – 2010)

ORDU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Md.

(2010 – 2014)

ORDU ALTINORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANADOLU İHL. Md.

(2014 – 2018)

ORDU ADİL KARLIBEL ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU Md.

(2018 –   …  )

Okul müdürümüzün yaptığı çalışmalardan bazıları ise şunlardır:

- Eğitim Yönetimi alanında seminerler vermek,"

- OECD Karma Eğitim Komisyonlarında bulunmak.

- Milli Eğitim Şurası Çalıştaylarına katılmak.

Ayrıca;

-AB Değişim Projeleri Kapsamında Almanya ve Polonya´ da incelemelerde bulunmuş,

- Bakanlık düzeyinde OYGEP Projesi kapsamında Eğitim Yönetimi alanında Türkiye Formatörlüğü görevinde bulunmuş,

- TKY Kurum bazında çalıştığı okul Türkiye 3.sü olması münasebetiyle Bakanlık Takdirnamesi ile mükafatlandırılmıştır.

2 kez Ordu´da yılın "Eğitim Yöneticisi" seçilen müdürümüz, "Üstün Yetenekli Öğrencilerin Ebeveynlerinin Aile Eğitim Gereksinimleri" konulu yüksek lisans tezini de başarı ile tamamlamıştır.